Η κορυφαία εμπορική έκθεση περιβαλλοντικών τεχνολογιών του κόσμου IFAT, επιστρέφει ξανά στο Μόναχο της Γερμανίας. Ξεκινάει σήμερα στις 13 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 17 Μαΐου. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να εντυπωσιαστείτε από τις νέες καινοτόμες πρακτικές στους κλάδους της διαχείρισης νερού, λυμάτων, αποβλήτων και πρώτων υλών. 

Γνωριμία με την IFAT

Ως παγκόσμιος ηγέτης, η IFAT του Μονάχου δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο προσφέροντας καινοτομίες, πόρους και λύσεις για τη διαχείριση νερού, λυμάτων, αποβλήτων και πρώτων υλών. Εκτός από την εκδήλωση στο Μόναχο, η IFAT φιλοξενεί επίσης μεμονωμένες εμπορικές εκθέσεις στην Κίνα, την Ινδία, τη Βραζιλία, τη Νότια Αφρική και την Τουρκία. Συγκεντρώνει τους σημαντικότερους διεθνείς εκπροσώπους της βιομηχανίας από την πολιτική, τις επιχειρήσεις και την επιστήμη. Παράλληλα, προσφέρει συναρπαστικές ιδέες και καινοτόμες λύσεις για βιομηχανικές και δημοτικές προκλήσεις, ενώ βοηθάει τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων του τομέα της περιβαλλοντικής τεχνολογίας σε επιχειρήσεις παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα για την IFAT Munich.

Τρείς λόγοι που αξίζει μια επίσκεψη

#1. Περιβαλλοντικές τεχνολογίες

Πώς μπορεί κανείς να προωθήσει την κυκλική οικονομία; Πως έχει εξελιχθεί η τεχνολογία στο τομέα του περιβάλλοντος; Ποιες είναι οι νέες τακτικές στη περιβαλλοντική διαχείριση; Στην IFAT του Μονάχου θα λάβετε τις απαντήσεις, καθώς και συναρπαστικές ιδέες και εξατομικευμένες λύσεις και προϊόντα για τις καθημερινές σας προκλήσεις. Θα μπορέσετε να δείτε τα εκθέματα ζωντανά και σε χρήση, προσφέροντας μια προεπισκόπηση της μελλοντικής τους χρήσης στο χώρο. Με αυτό το τρόπο θα καταλάβετε ποιο μηχάνημα, σύστημα και λύση είναι ακριβώς το κατάλληλο για εσάς.

#2. Διαχείριση Αποβλήτων και Ανακύκλωση

Στόχος είναι η προώθηση της κυκλικής οικονομίας.
Ποια στρατηγική είναι αποτελεσματική; Ποια διαδικασία είναι κατάλληλη για ποια ανάγκη;  Θα γνωρίσετε νέες λύσεις με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, ακόμα και νέα προϊόντα ανάκτησης αποβλήτων για την παραγωγή ενέργειας μέσω θερμικών διεργασιών ή την παραγωγή βιοαερίου. Για κάθε ροή, υλικών υπάρχει η καλύτερη και πιο έξυπνη λύση και θα τη μάθετε σε αυτό το πενταήμερο.

#3. Διαχείριση Νερού και Ύδρευση

Τέλος, θα παρουσιαστούν οι καινοτόμες και εξατομικευμένες λύσεις για όλα όσα έχουν να κάνουν με το πόσιμο νερό, τα λύματα, τις πλημμύρες και την τεχνολογία μέτρησης και ελέγχου  του νερού. Τι περιλαμβάνει η βιώσιμη υποδομή νερού; Πώς αντιμετωπίζουμε τις μελλοντικές προκλήσεις, όπως η λειψυδρία και οι πλημμύρες; Στην IFAT του Μονάχου, θα πάρετε τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα.

Οι αντιπροσωπίες μας στην IFAT

Οι αντιπροσωπίες μας, ως κατασκευαστές εξοπλισμού ανακύκλωσης διεθνούς φήμης, δεν θα λείπουν από αυτό το κορυφαίο γεγονός. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τον εξοπλισμό ανακύκλωσης των αντιπροσωπιών μας και να το δείτε ζωντανά σε λειτουργία στα παρακάτω περίπτερα:

HSM

HSM GmbH + Co. KG

Ψάχνετε ακριβώς τη σωστή πρέσα συμπίεσης χαρτοκιβωτίων ή λύση διαχείρισης αποβλήτων χαρτιού για τις εργασίες σας; Στην HSM, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε την καλύτερη λύση και θα επωφεληθείτε από πολλά άλλα πολύτιμα οφέλη. Είναι ο μόνος κατασκευαστής που σας προσφέρει ολόκληρη τη γκάμα ισχυρών και οικονομικών πρεσών – κάθετες, οριζόντιες και πλήρως αυτόματες.

📍Περίπτερο: B5. 251/350
guidetti
Guidetti S.r.l

Εδώ και 30 χρόνια, η Guidetti ασχολείται με την ανάκτηση μετάλλων και η “ψυχή” της είναι η ανακύκλωση. Με τη τεχνογνωσία της έχει εδραιώσει τη φήμη της σε παγκόσμιο επίπεδο.

📍 Περίπτερο: B4. 409/508
holmatro
Holmatro Industrial Equipment B.V

Η Holmatro είναι ένας παγκοσμίως ηγέτης στα υδραυλικά εργαλεία κοπής με πάνω από +55 χρόνια εμπειρίας τόσο για τη βιομηχανική αγορά όσο και για την αγορά διάσωσης. Στόχος της είναι να σας παρέχει την πιο ασφαλή, αξιόπιστη, ανθεκτική και εργονομική λύση για την εφαρμογή σας, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, άριστη εξυπηρέτηση και εξαιρετική φροντίδα πελατών. Με αυτό το τρόπο, ξεχωρίζουν στο σχεδιασμού τους, ο οποίος εξασφαλίζει την ασφάλεια και την παραγωγικότητα.
📍 Περίπτερο: B4. 532

JMC Recycling
JMC Recycling Systems Ltd

Η JMC Recycling Systems Ltd είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής εξοπλισμού ανακύκλωσης μετάλλων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Συγκεκριμένα, προσφέρει μια σειρά απογυμνωτών καλωδίων για κάθε μέγεθος επιχείρησης.
📍 Περίπτερο: B4. 121

VTN
VTN EUROPE SPA

Η VTN Europe SpA ειδικεύεται στην παραγωγή εξοπλισμού εκσκαφέων, όπως θραυστήρες σκυροδέματος και κονιορτοποιητές κατεδαφίσεων, θραυστήρες και ψαλίδια για κοπή μετάλλων, κάδοι διαλογής και θραύσης κ.α.
📍 Περίπτερο: FM. 808/10

pel-waste
PEL Waste Reduction Equipment

Ως κορυφαίος και καινοτόμος κατασκευαστής στη μείωση των αποβλήτων, η PEL Waste Reduction Equipment εξυπηρετεί μια παγκόσμια πελατειακή βάση μέσω των γραφείων στην Ιρλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και ένα δίκτυο διεθνών διανομέων.
📍 Περίπτερο: B5. 234
oklin
Oklin International ltd

Η Oklin είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων για τα απόβλητα τροφίμων παγκοσμίως.  Συγκεκριμένα, παρέχει καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις διαχείρισης αποβλήτων τροφίμων για την αναβάθμιση των επιχειρήσεων φιλοξενίας και την αύξηση της αποδοτικότητας και της βιωσιμότητας.
📍 Περίπτερο: B6. 300

 

Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί!