Ακόμα αναρωτιέστε εάν η αγορά αποφλοιωτή καλωδίων αξίζει τα λεφτά της;

Ακολουθούν 5 σοβαροί λόγοι για να σας πείσουν!

1) ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΑΣ
Ο χαλκός είναι από τα υλικά που έχουν μονίμως υψηλή αξία στον χώρο της ανακύκλωσης. Η διαφορά της τιμής του καλωδίου σε σχέση με τον καθαρό χαλκό είναι τεράστια. Όταν αποφλοιώνετε τα καλώδια αυξάνεται την τιμή του υλικού σας έως και 3 – 4 φορές πάνω ανάλογα με την εποχή.

2) ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Οι αποφλοιωτές καλωδίων (γνωστοί και ως σχιστικό καλωδίων ή απογυμνωτής καλωδίων) είναι από τα λίγα μηχανήματα που επιστρέφουν τα χρήματα της επένδυσης σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Η υψηλή τιμή του χαλκού σας επιτρέπει να αποσβέσετε την αγορά αποφλοιωτή καλωδίων πολύ σύντομα μετά την ημερομηνία απόκτησης του.

3) ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
Όπως γνωρίζουμε όλοι πλέον, η καύση καλωδίων είναι παράνομη και επικίνδυνη ενώ, παράλληλα μολύνει το περιβάλλον!

4) ΜΗΠΩΣ Η ΑΠΟΦΛΟΙΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ;
Η αποφλοίωση καλωδίων με τα χέρια είναι επικίνδυνη, ανιαρή και εξαιρετικά χρονοβόρα! Ουσιαστικά το κόστος που νομίζουμε ότι γλυτώνουμε αποφεύγοντας την αγορά αποφλοιωτή καλωδίων είναι οι αμέτρητες ώρες που καταναλώνουμε για να αποφλοιώσουμε τα καλώδια με μαχαίρια και κοφτάκια, να νευριάζουμε με τα περίεργα και τα δύσκολα καλώδια και να γεμίζουμε με πληγές τα χέρια μας! Ο απλούστερος αποφλοιωτής καλωδίων μπορεί να αποφλοιώνει 16 μέτρα καλωδίου/λεπτό (ανάλογα το πάχος καλωδίου)!

5) ΣΩΣΤΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ
Υπάρχουν αγοραστές που πραγματικά απόσβεσαν την αγορά αποφλοιωτή καλωδίων από τις πρώτες ώρες χρήσης τους! Ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι η σωστή επιλογή αποφλοιωτή καλωδίων ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.
Υπάρχει ένας αποφλοιωτής καλωδίων για κάθε ανακυκλωτή, εταιρία και ηλεκτρολόγο που προσαρμόζεται στις ανάγκες και το χρηματικό ποσό που θέλει να διαθέσει.

Για να μάθετε ποιος αποφλοιωτής καλωδίων είναι ιδανικός για εσάς καλέστε μας στο 2310781295 και στο 2102201971 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.meteco.gr