Νέα

Vulcan: Αναλυτής μετάλλων τεχνολογίας LIBS

Vulcan: Αναλυτής μετάλλων τεχνολογίας LIBS

O Vulcan είναι ο αναλυτής μετάλλων της Hitachi High Tech τεχνολογίας LIBS (Laser Induced Breakdown Spectroscopy). Oι Vulcan είναι οι ταχύτεροι φασματογράφοι της αγοράς!

Ο Vulcan είναι εργονομικός και έχει οθόνη αφής φιλική προς τον χρήστη. Ο αναλυτής έχει σχεδιαστεί για την ταχύτατη αναγνώριση μεγάλου εύρους κραμάτων στους χώρους της βιομηχανίας και των εταιριών ανακύκλωσης παγκοσμίως. Διαβάστε τεχνικές προδιαγραφές για τον αναλυτή εδώ.

Αποτελέσματα σε ένα δευτερόλεπτο

Ο αναλυτής μετάλλων Vulcan χρειάζεται μόνο ένα δευτερόλεπτο για να αναλύσει μεταλλικά κράμματα, γρηγορότερα από κάθε αναλυτή που λειτουργεί με ακτίνες Χ ή με laser. Αυτό σημαίνει πως κατά τη διάρκεια ποιοτικού ελέγχου η διαδικασία μπορεί να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα. O αναλυτής προσφέρει υψηλή απόδοση και εγγυάται υψηλή ακρίβεια στα τελικά αποτελέσματα.

Για παράδειγμα, όταν αναλύεται ένα κράμμα, δεν δείχνει μόνο τον εμπορικό κωδικό του κράμματος, αλλά και τη χημική του σύσταση. Η ευκολία στην χρήση του αναλυτή μειώνει σημαντικά τις λανθασμένες μετρήσεις από την πλευρά του χρήστη.

Κορυφαία ποιότητα – Τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Ο Vulcan έχει πιστοποίηση IP 54 για την έκθεση του σε σκόνη και νερό. Το παράθυρο μέτρησης του αναλυτή προστατεύεται από γυαλί ζαφειριού κάτι που αποτρέπει τις ζημίες στον ανιχνευτή. Είναι κατασκευασμένο για να ανταπεξέρχεται σε δύσκολες εργασιακές συνθήκες.

Μπορεί να συνδεθεί με bluetooth με την εφαρμογή για κινητά για την αποθήκευση και διαχείριση των αναλύσεων. Επιπλέον, τα δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν σε υπολογιστή και USB.

Ασυναγώνιστη ταχύτητα, ευκολία χρήσης, ανθεκτικότητα και αξιοπιστία μέτρησης

Η λειτουργία του αναλυτή Vulcan βασίζεται στην τεχνολογία Laser. Συνεπώς, δεν υπάρχει ανάγκη ειδικής άδειας για τη χρήση του εξοπλισμού σε αντίθεση με τους αναλυτές τεχνολογίας XRF.

Για την Hitach High Tech

H Hitachi High Tech αποτελεί θυγατρίκη εταιρία του ιαπωνικού κολοσσού Hitachi. Η Hitachi High Tech εξειδικεύεται σε πρωτοποριακό επιστημονικό εξοπλισμό για τη βιομηχανία. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της εταιρίας στη διεύθυνση https://www.hitachi-hightech.com/.

Related Posts