Νέα

Σπαστήρες και θρυμματιστές πλαστικών

Σπαστήρες και θρυμματιστές πλαστικών

Η εταιρία CMG ιδρύθηκε το 1979 στην πόλη Μπολόνια. Εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή μηχανημάτων για την μείωση όγκου πλαστικών και άλλων υλικών. Στην γκάμα τους διαθέτουν σπαστήρες και θρυμματιστές πλαστικών, τεμαχιστές με μονό και διπλό άξονα, συστήματα εκκένωσης και διαχωριστές σκόνης.

 

 

 

Οι προτεραιότητες της CMG είναι η ποιότητα, η καινοτομία καθώς και η παροχή ειδικών λύσεων. Σήμερα διαθέτει την ευρύτερη γκάμα σε σπαστήρες και θρυμματιστές πλαστικών ενώ, ταυτόχρονα παρέχει τα ποιοτικότερα μηχανήματα στον κλάδο της βιομηχανίας πλαστικών.

Με πάνω από 20.000 πωλήσεις μηχανημάτων  σε Ευρώπη, Αμερική, Μέση Ανατολή και Ασία, η CMG βρίσκεται σήμερα ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες στον κόσμο.

Εφαρμογές μηχανημάτων

  • Θερμοδιαμόρφωση
  • Εξώθηση – φιλμ, φύλλα,σωλήνες, προφίλ
  • Blow molding – συσκευασίες, δεξαμενές, σύνδεσμοι
  • Injection molding – προφυλακτήρες, πληκτρολόγια, μπουκάλια ΡΕΤ, PVC, ηλεκτρικές συσκευές, κουτιά, κάδοι
  • Ανακύκλωση – Δυνατότητα σχεδιασμού ειδικών μηχανημάτων ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη
  • Καλώδια – Συστήματα τεμαχισμού πλαστικού και χαλκού

Η εισαγωγή  των ηλεκτρονικών συστημάτων και της τεχνολογίας της πληροφορίας καθώς και η πιστοποίηση Industry 4.0 καθιστούν την CMG μια από τις πρωτοπόρες εταιρίες στον χώρο.  Προσφέρει βελτιστοποίηση λύσεων για την μείωση κατανάλωσης ενέργειας, λειτουργικής αποδοτικότητας και ενσωμάτωσης στην παραγωγική αλυσίδα. Όλα τα μηχανήματα και τα συστήματα που προέρχονται από την CMG πληρούν όλες τις απαιτήσεις που πιστοποιούν τους κανόνες κυκλικής οικονομίας.

Η CMG Spa αντιπροσωπεύεται στην ελληνική αγορά από την Meteco. Μπορείτε να δείτε την γκάμα των προϊόντων της εταιρίας στη διεύθυνση www.meteco.gr

Related Posts