Νέα

Πρέσες Μπρικέτας της CO.MA.FER. Macchine

Πρέσες Μπρικέτας της CO.MA.FER. Macchine

Η Meteco Tech σας ενημερώνει για την συνεργασία της με την εταιρία CO.MA.FER. Macchine. Η εταιρία Co.Ma.Fer. ιδρύθηκε το 1975 και δραστηριοποιείται στον κλάδο παραγωγής μηχανημάτων συμπίεσης και δημιουργίας μπρικέτας. Η εταιρία έχει πουλήσει πάνω από 18.000 μηχανήματα όλα αυτά τα χρόνια και έχει μετατραπεί σε ηγέτη της αγοράς. Στόχος της είναι να προσφέρει στους πελάτες της συνεχή τεχνολογική βελτίωση και ανθεκτικά εξαρτήματα, έχοντας πάντοτε ως βάση την σχέση ποιότητας-τιμής.

Τα χαρακτηριστικά που προσφέρει η CO.MA.FER. είναι η συνεχής σχέση με τους ποιοτικότερους προμηθευτές, τα ανθεκτικά μηχανικά μέρη, τα υδραυλικά και τα ηλεκτρικά συστήματα. Η ακατάπαυστη δέσμευση στην εξέλιξη και βελτίωση των προϊόντων αποσκοπεί στην εξασφάλιση της επένδυσης του πελάτη, στον καινοτόμο σχεδιασμό των μηχανημάτων, στην προηγμένη τεχνολογία και στην ποιοτική κατασκευή.

Η πιστοποίηση ISO 9001:2008 δείχνει την συνεχή προσπάθεια για κατασκευαστική βελτίωση της διαδικασίας με βάση ακριβείς και αποδεδειγμένες μεθόδους. Το μεγάλο εύρος των μηχανημάτων χαρακτηρίζεται από ποικιλία διαστάσεων, χαμηλά λειτουργικά κόστη και μείωση εξόδων συντήρησης. Μετά την κατασκευή κάθε μηχανήματος τα μοντέλα ελέγχονται για την αντοχή των εξαρτημάτων τους με πάνω από 20 είδη ελέγχου.