Νέα

Νέος Φορητός Τεμαχιστής XR3000

Νέος Φορητός Τεμαχιστής XR3000

Ο νέος φορητός τεμαχιστής XR 3000 της Αυστριακής εταιρίας Untha αποτελεί επανάσταση στον τεμαχισμό αποβλήτων. Μπορεί να αξιοποιηθεί στον τεμαχισμό βιομηχανικών και αστικών αποβλήτων, μπαζών και αποβλήτων ξυλείας με το προϊόν του να αποτελεί πρώτη ύλη στην παραγωγή εναλλακτικών καυσίμων για τις αγορές της ενέργειας, του τσιμέντου και της βιομάζας.

Ο τεμαχιστής XR 3000 συνδυάζει τα πλεονεκτήματα μιας ηλεκτρομηχανικής μονάδας με αυτά της φορητής αποδίδοντας μέγιστη παραγωγικότητα και ευελιξία. Είναι εξοπλισμένος με τον ενεργειακά αποδοτικό κινητήρα Untha Eko ο οποίος, σε αντίθεση με τις ενεργοβόρες και θορυβώδεις πετρελαιομηχανές, εξασφαλίζει χαμηλά λειτουργικά κόστη και συνέπεια στο παραγώμενο προϊόν. Για τη λειτουργία του μηχανήματος απαιτείται απλώς η σύνδεση του στην τροφοδοσία

Ο XR μετακινείται μέσω τηλεχειριστηρίου και η φορητότητα του μηχανήματος εξασφαλίζεται από το ερπιστριοφόρο αμάξωμα και τον βενζινοκινητήρα που φέρει. Το κόσκινο και τα μαχαίρια του θρυμματιστή προσαρμόζονται στις ανάγκες του πελάτη ανάλογα με το επιθυμητό μέγεθος του τελικού προϊόντος. Τέλος, ο τεμαχιστής διαθέτει ενσωματωμένη μεταφορική ταινία και προαιρετικό μαγνητικό διαχωριστή για τη διευκόλυνση της διάθεσης του παραγόμενου προϊόντος.