Εξοικονόμηση χρόνου, χώρου και κόστους μέσω τις διαχείρισης των απορριμμάτων σας.
Σούπερ Μάρκετ

Μηχανήματα ανακύκλωσης για σούπερ μάρκετ

Στον κλάδο των σούπερ μάρκετ τα χαρτοκιβώτια και το νάιλον παραμένουν ο επικρατέστερος τρόπος συσκευασίας. Η διαχείριση αυτών των αποβλήτων παραμένει σημαντικό πρόβλημα για κάθε επιχείρηση, διότι επιδρά αρνητικά στην παραγωγικότητα.

Η ορθή διαχείριση μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα και να βελτιώσει την εικόνα του καταστήματος προς τους καταναλωτές.

Με τη βοήθεια της Meteco AE μπορείτε να μετατρέψετε τη διαχείριση αποβλήτων σε ομαλή και εύκολη διαδικασία εξοικονόμησης χώρου, χρόνου και κόστους.

Σούπερ Μάρκετ

Τι κερδίζετε από την καλύτερη διαχείριση των αποβλήτων

Προσθήκη αξίας

Βελτιώστε την τιμή πώλησης των παραγόμενων αποβλήτων προς τους συλλέκτες μέσα από την καλύτερη προετοιμασία του υλικού στις εγκαταστάσεις σας.

Αποφυγή ατυχημάτων

Μειώστε τον κίνδυνο τόσο για την πρόκληση εργατικών ατυχημάτων στο προσωπικό και στα μεταφορικά σας μέσα και τις πιθανότητες για την πρόκληση πυρκαγιάς.

Εξοικονόμηση χώρου

Κερδίστε πολύτιμο χώρο μέσα από την τακτοποίηση των αποβλήτων μέσω της επεξεργασίας τους και της καλύτερης προσωρινής αποθήκευσης τους στο χώρο σας.

Μείωση κόστους διαχείρισης

Περιορίστε το κόστος διαχείρισης των αποβλήτων μειώνοντας τη συχνότητα των δρομολογίων που απαιτούνται για την μεταφορά τους προς το κέντρο συλλογής αποβλήτων.

Εξοικονόμηση χρόνου

Μειώστε το συνολικό χρόνο που ασχολείται το προσωπικό σας με τη διαχείριση των αποβλήτων και αφιερώστε τον στις κύριες εργασίες της δραστηριότητας σας.

Προβολή πράσινης εικόνας

Δείξτε στους πελάτες, το προσωπικό και τις ελεγκτικές αρχές ότι ενδιαφέρεστε ενεργά για το περιβάλλον και την ορθολογική διαχείριση των αποβλήτων που παράγονται από τη δραστηριότητα της επιχείρησης σας.

Οι λύσεις που προσφέρουμε

Πρέσα χαρτιού και πλαστικού

Πρέσες χαρτιού και πλαστικού

Ταχύτερη και αποδοτικότερη διαχείριση απορριμμάτων. Οι εργαζόμενοι ασχολούνται με παραγωγικότερες εργασίες ενώ, παρουσιάζετε στους πελάτες καθαρό και με οικολογική συνείδηση περιβάλλον. Κερδίστε από την εξοικονόμηση χώρου, την μείωση χρόνου διαχείρισης και την πώληση των διαχωρισμένων απορριμμάτων.

περισσότερα

Συμπιεστή απορριμάτων

Συμπιεστές απορριμμάτων

Αποφεύγετε το γρήγορο γέμισμα και την υπερχείλιση απορριμμάτων από τους κάδους ενώ, δημιουργείτε ελκυστικό περιβάλλον για τους πελάτες σας. Χρησιμοποιείτε λιγότερους κάδους σκουπιδιών αφού 3 κάδοι μπορούν να συμπιεστούν σε 1. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων ανάλογα τον μέγεθος του κάδου.

περισσότερα