Κατασκευαστές

Οι συνεργάτες μας αποτελούν εγκαθιδρυμένους κατασκευαστικούς οίκους μηχανημάτων ανακύκλωσης με εξαιρετική φήμη στην αγορά και βαθιά εμπειρία. Απώτερος σκοπός μας είναι η έγχυση τεχνογνωσίας και η εξυπηρέτηση των πελατών μας σε μακρόχρονη βάση.

Guidetti Recycling

Μηχανήματα για επεξεργασία καλωδίων
Η ιταλική Guidetti αποτελεί ηγετική δύναμη στα μηχανήματα ανακύκλωσης καλωδίων. Bρίσκεται στην αγορά από τη δεκαετία του 80’ και προσφέρει στην αγορά μια γκάμα με περισσότερα από 50 μοντέλα. Διαθέτει δύο εργοστάσια παραγωγής, το πρώτο στο Renazzo της Ιταλίας και το δεύτερο στην Atlanta των ΗΠΑ.

Roter Recycling

Πρέσες και πρεσοψάλιδα για την επεξεργασία μετάλλων και αυτοκινήτων.
Η εταιρία Roter Recycling κατασκευάζει πρέσες και πρεσοψάλιδα για την επεξεργασία μετάλλων και αυτοκινήτων. Με βάση την πολυετή εμπειρία, τον άριστο σχεδιασμό και την ποιοτική κατασκευή μηχανημάτων, η Roter Recycling συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους κατασκευαστές στην Ευρώπη.

Untha

Τεμαχιστές
Η αυστριακή Untha ιδρύθηκε το 1970 και σήμερα διαθέτει σε λειτουργία περισσότερους από 9.000 τεμαχιστές σε ολόκληρο το κόσμο. Τα προιόντα χαρακτηρίζονται από τεχνολογική υπεροχή και αξιοπιστία. Διαθέτοντας εσωτερικό Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης είναι σε θέση να παρέχει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών.

Holmatro

Υδραυλικά Ψαλίδια
Η εταιρία Holmatro αντιπροσωπεύει την άριστη απόδοση, την καινοτομία και την ποιότητα. Για να επιτευχθούν αυτά τα παραπάνω χαρακτηριστικά όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στην έδρα της εταιρίας. Οι τεχνολογικά πρωτοποριακές εγκαταστάσεις της Holmatro στεγάζονται στην Ολλανδία και στις ΗΠΑ, ενώ υπάρχουν παραρτήματα στην Αγγλία, την Πολωνία και την Κίνα. Το μεγάλο εύρος των αντιπροσώπων της, βοηθά στην άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της παγκοσμίως.

Vortex

Εξοπλισμό απορρύπανσης για τη βιομηχανία ανακύκλωσης αυτοκινήτων
Η αμερικάνικη Vortex σχεδιάζει και παράγει εξοπλισμό απορρύπανσης για τη βιομηχανία ανακύκλωσης αυτοκινήτων. Η Vortex διαθέτει μονάδες παραγωγής στο Colorado των ΗΠΑ και στο Nottingham της Μεγάλης Βρετανίας.

PEL Waste Reduction Equipment

Σπαστήρες γυάλινων μπουκαλιών
Η εταιρία PEL Waste Reduction Equipment είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές σπαστήρων γυάλινων μπουκαλιών παγκοσμίως. Η PEL είναι γνωστή για τον καινοτόμο σχεδιασμό και την εύκολη χρήση των μηχανημάτων της ενώ στο πελατολόγιο της υπάρχουν εταιρίες όπως η McDonald’s, Hilton Hotels, DIAGEO κτλ.

BOMAC Industries

Μηχανήματα για ανακύκλωση πλαστικών, χάρτινων και ξύλινων υλικών
Η εταιρία BOMAC Industries αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές μηχανημάτων ανακύκλωσης πλαστικών, χάρτινων και ξύλινων υλικών παγκοσμίως. Έχοντας 60 χρόνια εμπειρίας, η εταιρία BOMAC, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που προσφέρει ποιοτικές και ευέλικτες λύσεις.

CO.MA.FER. Macchine

Μηχανήματα συμπίεσης και δημιουργίας μπρικέτας.
Η εταιρία Co.Ma.Fer. ιδρύθηκε το 1975 και δραστηριοποιείται στον κλάδο παραγωγής μηχανημάτων συμπίεσης και δημιουργίας μπρικέτας. Η εταιρία έχει πουλήσει πάνω από 18.000 μηχανήματα όλα αυτά τα χρόνια και έχει μετατραπεί σε ηγέτη της αγοράς. Στόχος της Co.ma.fer. είναι να προσφέρει στους πελάτες της, συνεχή τεχνολογική βελτίωση και ανθεκτικά εξαρτήματα, έχοντας πάντοτε ως βάση την σχέση ποιότητας-τιμής.

Saphymo

Εξοπλισμός πυρηνικών οργάνων καθώς και συστημάτων ανίχνευσης ραδιενέργειας σε βιομηχανικές μονάδες
Η Saphymo είναι πρωτοπόρος στην παροχή λύσεων για εξοπλισμό πυρηνικών οργάνων καθώς και συστημάτων ανίχνευσης ραδιενέργειας σε βιομηχανικές μονάδες. Ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η παροχή υπηρεσιών πραγματοποιείται αποκλειστικά από την ομάδα της Saphymo Group.

GI-DA Magnetic Systems

Κατασκευή μαγνητών
Η εταιρία GIDA υφίσταται στον χώρο σχεδιασμού και κατασκευής μαγνητών για 25 χρόνια. Για την διασφάλιση της ποιότητας όλα τα μέρη και τα εξαρτήματα κατασκευάζονται στην έδρα της, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και μηχανήματα CAD/CAM. Η GIDA έχει μακροχρόνιες συνεργασίες με την πλειοψηφία των κατασκευαστών εγκαταστάσεων διαχείρισης και επεξεργασίας υλικών καθώς και με τις χαλυβουργίες.

Meulenbroek

Αποθήκευση απορριμμάτων
Η ολλανδική εταιρία Meulenbroek προσφέρει ποικιλία προτάσεων στη αποθήκευση απορριμμάτων, στοχεύοντας στην μείωση όγκου και την ασφάλεια και προστασία του εργασιακού σας περιβάλλοντος.

Dixi

Κάθετες και οριζόντιες πρέσες χάρτου
Η Γερμανική εταιρία DIXI κατασκευάζει κάθετες και οριζόντιες πρέσες χάρτου. Προσφέρει ποιότητα και μεγάλο εύρος τελικού αποτελέσματος. Τα μηχανήματά της μπορούν να εξυπηρετήσουν από μεγάλες εταιρίες με σημαντικές ανάγκες μέχρι και χώρους μικρότερων απαιτήσεων.

Oxford Instruments

Παροχή συστημάτων και εργαλείων προηγμένης τεχνολογίας
H Oxford Instruments αποτελεί πρωτοπόρο εταιρία στην παροχή συστημάτων και εργαλείων προηγμένης τεχνολογίας για τον τομέα της έρευνας και της βιομηχανίας. Η εταιρία εδρεύει στην Μεγάλη Βρετανία και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου με κεφαλαιοποίηση στο $ 1,2 δισεκατομμύρια.

Felemamg

Μαγνήτες
Η Felemamg είναι μια Ισπανική εταιρία με 40 έτη εμπειρίας. Προσφέρει λύσεις που αφορούν τους μαγνήτες για την μεταφορά, την διαχείριση, τον διαχωρισμό, την περισυλλογή, τον καθαρισμό και γενικότερα την ανακύκλωση υλικών.

McIntyre

Μηχανηματα ανακύκλωσης
Η McIntyre εδρεύει στην Αγγλία και έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο της κατασκευής μηχανημάτων ανακύκλωσης. Αρχικά κατασκευάζοντας τα πασίγνωστα ψαλίδια της, η McIntyre σήμερα επέτυχε να θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές μηχανημάτων.

VTN Europe

Κατασκευή γερανών
Η Ιταλική εταιρία VTN Europe ιδρύθηκε το 1973 και κατασκευάζει εφαρμογές επί γερανών για τη διαχείριση υλικών στις βιομηχανίες ανακύκλωσης και την αποξήλωση και κατεδάφιση βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

Marchesi Gru

Κατασκευή γερανών
Η ιταλική εταιρία Marchesi Gru δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής γερανών από το 1968. Οι γερανοί της Marchesi αποκλειστικά γερανούς για τις βιομηχανίες ανακύκλωσης και ξυλείας.