Ανακύκλωση αυτοκινήτων

Ανακύκλωση καταλυτών αυτοκινήτων

Με ένα απλό τηλεφώνημα, θα φροντίσουμε για τη συλλογή των καταλυτών από το χώρο σας, την αξιολόγηση τους και την άμεση πληρωμή σας.

Παρέχουμε λύσεις ανακύκλωσης καταλυτών αυτοκινήτων και φορτηγών. Φροντίζουμε για τη συλλογή των καταλυτών από το χώρο σας, την αξιολόγηση τους και την άμεση πληρωμή σας. Η υπηρεσία απευθύνεται σε κέντρα εξάτμισης και καταλύτη, συνεργεία και διαλυτήρια οχημάτων.

Πως μπορείτε να πουλήσετε καταλύτες;

Δεν έχετε παρά να μας καλέσετε και να μας ενημερώσετε για το πλήθος και την κατάσταση των καταλυτών που διαθέτετε. Έπειτα, είναι δική μας δουλειά να συλλέξουμε τους καταλύτες από το χώρο σας, να τους αξιολογήσουμε και να σας πληρώσουμε την αξία τους.

Οι τιμές των καταλυτών καθορίζονται από την περιεκτικότητα τους σε πολύτιμα μέταλλα, από τις τρέχουσες χρηματιστηριακές τιμές και από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι καταλύτες.

Αρμόδιος εργαζόμενος μας θα σας επισκεφτεί για να συλλέξει τους καταλύτες από το χώρο σας με ιδιόκτητα και ειδικά αδειοδοτημένα φορτηγά οχήματα.

Η πληρωμή σας πραγματοποιείται απευθείας είτε με μετρήτα, είτε με τραπεζική κατάθεση είτε με επιταγή ημέρας.

Γιατί να μας εμπιστευτείτε

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακύκλωσης καταλυτών με σεβασμό απέναντι στους συνεργάτες μας, το περιβάλλον και την κοινωνία. Τα ποσοστά ανακύκλωσης που επιτυγχάνουμε αγγίζουν 100%.

Ανταγωνιστικές τιμές

Δίνουμε υψηλότερες τιμές καθώς επεξεργαζόμαστε και εξάγουμε σε χυτήρια μετάλλων το 100% των παλιών καταλυτών.

Άμεση πληρωμή

Σας πληρώνουμε απευθείας με το που ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των καταλυτών σας με μετρητά, έμβασμα ή επιταγή ημέρας.

Αδειοδοτημένη εταιρία

Διαθέτουμε όλες τις άδειες για τη διαχείριση παλιών καταλυτών και παρέχουμε τα Πιστοποιητικά Περιβαντολλογικής Συμμόρφωσης.

Δωρεάν μεταφορά

Φροντίζουμε για τη συλλογή των καταλυτών από το χώρο σας μέσω κούριερ, μεταφορέων και του πανελλήνιου δικτύου μας.